Tirsdagstræf

Tirsdagstræf i præstegården, Nødebovej 24

Alle er velkomne til spændende foredrag om lokalhistorie og verdenshistorie, aktuelle emner, sang og musik m.m.
I pausen nydes fællesskabet over en kop kaffe med hjemmebag.

Fri entre. Kaffe og kage koster 20 kr.

Tirsdagstræf finder med enkelte undtagelser sted den tredje tirsdag i en måned fra kl. 14 - 16

Program for hvert enkelt tirsdagstræf annonceres nedenstående og desuden i Kirke og Kro.

 

PS: Vore trofaste kagebagere kan enkelte gange blive forhindrede. Har du lyst til at være afløser kan du ringe til Kirke- og Kulturmedarbejder Marlene Wind Netteberg, tlf. 41 28 66 61 eller sende e-mail til marlenewindjob@gmail.com

Tirsdagstræf ’s sommerudflugt
Turen går til Helsingborg i Sverige

Tirsdag d. 15. maj

Dunkers Kulturhus ved havnefronten i Helsingborg er et kulturelt center med mange aktiviteter. Her er kunsthal, bymuseum, teaterscene, koncertsal, café og butik. Efter et besøg her kører vi til Frederiksdals frilands-og havemuseum. Efter frokosten er der mulighed for bl.a. en tur rundt i den botaniske have.

Vi afslutter turen i Mariakirken. Kirken er fra 1100 tallet og var på et tidspunkt en af Danmarks største kirker. I dag er den Helsingborg største og ældste kirke. For de friske er der en kort gåtur til Kernen, som er et tårn og en tidligere fæstning i Helsingborg i Skåne.

Pris: 225 kr. Drikkevarer for egen regning. Tilmelding til præstesekretær Allan Høier senest tirs. d. 8 maj. Allan træffes på kontoret hver tirsdag kl. 9-16 på tlf. 48 48 07 19 eller alho@km.dk

Betaling skal ske samtidig til Handelsbanken reg. nr. 6300 konto nr. 15 24 765. Husk at angive navn, telefonnummer og ”udflugt”

Vigtigt. Alle deltagere skal medbringe gyldigt pas, kørekort eller et ID, udstedt af kommunen for at komme ind i Sverige. Evt. tvivlsspørgsmål kan rettes til Bodil Davidsen på tlf. 40 87 36 52.

Program:
• Afgang fra Gadevang Kirke, kl. 8.30
• Afgang fra Nødebo kirke, 8.40
• Bemærk at vi starter i Gadevang!
• Forventet hjemkomst, ca. kl. 18.00

(Foto: Ralf Ekvall)

Billeder fra julefest

Klik på billederne for stor størrelse!