Musik

Musikken i kirken

Ingen gudstjeneste uden musik. Omdrejningspunktet for musikken til daglig er naturligvis kirkernes orgler, men disse suppleres på smukkeste vis af vores kirkesanger Sørens Hossys sang, Kantoriets store korklang, samt gæstende instrumentalister herunder Jesper Sodes gyldne trompetklang til højtiderne, men undertiden lyder også sprøde toner fra såvel fløjte, obo samt cello og violin.

Ved siden af musikken i gudstjenesterne har vi et mindre antal koncerter herunder ikke mindst de meget velbesøgte gospelkoncerter samt -gudstjenester i Gadevang kirke.

Nødebo-Gadevang kantori synger hvert år en koncert i hver kirke og et af de store tilløbsstykker er de to gudstjenester Nytårsdag, hvor en kvartet fra Royal Danish Brass under ledelse af Keld Jørgensen, medvirker.

Musikere søges til aftenkirke i Gadevang Kirke
Musikere efterlyses!

Vi vil gerne lægge endnu mere skøn musik ind i gudstjenesterne, først og fremmest ved vores månedlige aftengudstjenester i Gadevang kirke.

Spiller du på et instrument og har mod på at være med til at tilrettelægge en aftengudstjeneste, så ring eller skriv til vores organist Torben H.S. Svendsen og tag en snak med ham.

Torbens e-mail: torben.h.s.svendsen@gmail.com og M: 2897 5897