MUSIK

Syng med!, Julekoncert, Christmas CarolsSommerkoncert, De ni Læsninger, Langfredag og Gospel - bare for at nævne nogle af de mange musikalske arrangementer der foregår i enten Gadevang Kirke, Nødebo Kirke eller i Nødebo præstegård. 

 

DE NÆSTE MUSIK-ARRANGEMENTER:

Flygel-indvielseskoncert i Nødebo Præstegård

Nødebo Præstegård har fået et flygel! Det skal naturligvis indvies med manér og det gør vi med en klaverkoncert – eller vi burde måske kalde det en flygelkoncert…

Dette sker tirsdag den 28. maj kl. 19.30, hvor pianist og organist ved Bagsværd kirke, Jørgen Ellegård Frederiksen kommer og giver koncert. Jørgen vil demonstrere Yamaha flyglets formåen ved at fremføre værker af bl.a. Bach, Haydn, Schumann og Schubert samt et rigtig bravurnummer af Moszkowski. Der er gratis adgang til koncerten, der forventes at vare en god times tid.

 

’Syng med-aften’ i Nødebo Præstegård

Det største afsnit i Højskolesangbogen er afsnittet med forårs- og sommersange og det er der vel ikke noget at sige til. For hvad kan inspirere menneskene, hvis ikke det er når der er fuld knald på naturen. Vi vil derfor med sikkerhed synge en masse af de skønne sommersange når vi tirsdag den 4. juni kl. 19.30 inviterer til ’Syng med aften’. Organist Torben H.S. Svendsen sidder ved flyglet og leder aftenen, men der vil som altid være mulighed for at få sangønsker opfyldt. Undervejs vil der være lidt at til smøre halsen med. Kom og syng med, det gør én så glad og alle er meget velkomne – gratis adgang.

 

Sommerkoncert med Nødebo-Gadevang Kantori

På kanten af sommerferien og når bøgeskoven er grønnest, byder Nødebo-Gadevang Kantori igen i år til sommerkoncert i Gadevang kirke. Dette sker tirsdag den 18. juni kl. 19.30.

Årets sommerkoncert har temaet ’Kærlighed’. Dette tema vil ligge som en rød tråd gennem koncertens mange forskellige satser. Satser der er lige så forskellige, som kærlighedens væsen er det.

Der er gratis adgang til koncerten, der dirigeres af organist Torben H.S. Svendsen

Nødebo-Gadevang Kantori optager nye medlemmer

Det lokale kor, Nødebo-Gadevang Kantori, har plads til enkelte nye medlemmer. Primært har vi plads til et par mænd i hver gruppe, men gode kvindestemmer vil bestemt ikke blive afvist.

Kantoriet synger i kirkerne ved forskellige lejligheder, herunder især i adventstiden, hvor der i år er planlagt både ’De ni Læsninger’ samt en egen julekoncert i Nødebo Kirke.

Vi øver på lidt forskellige tidspunkter, men ofte tirsdage kl. 17-19. Vi arbejder seriøst i en hyggelig atmosfære med plads til latter og godt humør. Da vi arbejder i et pænt tempo, er et vist nodekendskab et must, ligesom at du må kunne synge rent.

 

Interesserede er velkomne hos:
Organist og korleder
Torben H.S. Svendsen
T: 2897 5897
torben.h.s.svendsen@gmail.com